Runokaava

Runoratsu-kortit: kaava ja ohjeet runomuotokuvien tekoon + runokehykset

5.00

Tämä ladattava tiedosto sisältää lisää innostavaa materiaalia Runoratsu-korttien käyttöön. Tuote on ILMAINEN Runoratsu-kortit tilanneille. Katso paketin lunastukseen vaadittava koodi Runoratsu-korttiesi pakkauksesta. Jos et löydä pakkauksen mukana tullutta koodia, kysy alennuskoodi sähköpostitse osoitteesta runoratsu@tarinakaruselli.fi.

 

Tuotekuvaus

Tämä ladattava tiedosto sisältää lisämateriaalia Runoratsu-korttien käyttöön. Tuote on ilmainen Runoratsu-kortit tilanneille. Katso paketin lunastukseen vaadittava koodi Runoratsu-korttiesi pakkauksesta. Jos et löydä pakkauksen mukana tullutta koodia, kysy alennuskoodi sähköpostitse osoitteesta runoratsu@tarinakaruselli.fi.

Kun olet viimeistellyt tilauksesi verkkokaupasta, saat sähköpostiisi tuotteen latauslinkin. Ellet ole saanut sähköpostiamme muutaman minuutin kuluttua tilauksestasi, tarkasta varmuuden vuoksi myös sähköpostisi roskapostikansio. Tuote lähetetään pakattuna zip-tiedostona, josta on helppo purkaa erilliset tiedostot. Jos käytössäsi on Mac, zip-tiedoston purkaminen onnistuu yksinkertaisesti kaksoisklikkaamalla tiedostoa. Jos taas tietokoneesi on PC, saat zip-tiedoston purettua klikkaamalla tiedostoa hiiren oikealla näppäimellä ja valitsemmalla valikosta “Extract here”.

Paketti sisältää

1) Runomuotokuva-kaavan

2) Ohjeet, joiden avulla runomuotokuvia voi tehdä myös lahjaksi.

3) Neljät erilaiset runokehykset, joihin voi kirjoittaa puhtaaksi Runoratsu-korttien innoittamana taiteillut runot.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio “Runoratsu-kortit: kaava ja ohjeet runomuotokuvien tekoon + runokehykset”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *